Longboard stand in de maak

Het komt geregeld voor dat skaters hun longboard meenemen maar nergens konden stallen tijdens hun verblijf in ons Jeugdcafé.
Maar nu gaan Joris en Kim samen met deze groep een longboard stand maken zodat deze longboards net als fietsen in de fietsenstalling netjes uit de weg staan. Iedereen die zin heeft om mee te helpen is natuurlijk van harte welkom. Ons volgende project wordt de loungebank die we dan op onze binnenplaats zullen neerzetten. wil je daar meer over weten of misschien wel aan meehelpen? Stuur dan je naam en tel nr en e-mail naar
info@stichtingeye.nl

De vrijdag avonden bij EYE zijn gezellig druk

Het lijkt alleen maar drukker en drukker te worden tijdens de vrije inloop op de vrijdag avond.  Iedere vrijdag avond stoken wij een vuurkorfje aan waar de jongeren onder toezicht lekker warm omheen kunnen gaan zitten.
Met een gezellig muziekje op de achtergrond lekker met elkaar kletsen over van alles en nog wat…..
31 maart 2017 was een drukke boel maar zeer gezellig.
Ik zeg tot volgende week en een fijn weekend.

De nieuwe werkvloer foto met daarop ons team is een feit

Woensdagmiddag werden we totaal verrast met een teamfoto. Gerard van d’n As was zo aardig geweest om een paar foto’s te schieten en daar willen wij hem natuurlijk voor bedanken.
Verder was het erg druk in het jeugdhonk. Zowel in de middag als in de avond was ons jeugdcafé goed gevuld met publiek. Eindelijk zagen we de flipperkast knipperen met zijn mooie lichtjes, genoten de bezoekers van onze nieuwe computerschermen en hoorden we de ballen weer tegen elkaar tikken bij iedere stoot van een bezoeker. Kortom Stichting EYE is weer in bedrijf na een drukke Carnavalsvakantie.

De Carnavalsvakantie zit er weer op. Het Jeugdcafé gaat weer open!

Beste bezoekers, De Carnavalsvakantie zit er weer op en dat betekent dat jullie Jeugdcafé weer geopend is voor de open inloop.
Wij zijn iedere woe middag open van 14:00 tot 22:00 uur,  iedere donderdag voor 14+ van 19:00 tot 22:00 en iedere vrijdag van 19:00 tot 22:00 uur. (* en iedere 3e vrijdag van de maand van 19:00 tot 23:00 uur m.u.v. vakanties en andere evenementen waarbij d’n As onze ruimte nodig heeft!) Het team van EYE zit met smart op jullie te wachten dus ik zou zeggen kom jij ook even gezellig buurten?

Groeten Danny Schuitema