Halloween

Leuk dat je mee wil doen met de Halloweentocht op zaterdag 30 oktober!

 

We hebben 30 oktober de keuze tussen 2 routes. Route 1 is voor de jongste deelnemers (t/m groep 4) en zit boordevol leuke (spannende) spelletjes in Halloweensfeer. Bij deze route is het niet de intentie om je kind bang te maken.


Route 2
 is een heuse spooktocht door Empel en hierbij worden de kinderen ook echt aan het schrikken gemaakt, deze route is geschikt vanaf groep 4 t/m groep 8. Jonge deelnemers zullen de route in de schemer doen, de wat oudere als het echt donker is. Het is bij route 2 niet mogelijk om terug te lopen als je eenmaal bent gestart, dus kies verstandig.

 

Het is verplicht je op te geven als hulpouder, de hulpouder dient een volwassene te zijn (minimaal 18 jaar). Het inschrijfformulier moet per kind worden ingevuld, dus heb je 2 aanmeldingen, dan 2x onderstaand formulier invullen & verzenden.

 

Bij afronding van de inschrijving vind je de betaallink voor de bijdrage van € 2,50 per kind. Niet betaald = geen deelname aan de spooktocht. Bij het overmaken van het bedrag graag Naam en Achternaam van het kind vermelden zodat wij deze kunnen matchen aan de inschrijving.

Je krijgt binnenkort per e-mail te horen in welk groepje je kind is ingedeeld en wat je taak als hulpouder gaat worden. Over de indeling van de taken en groepen kan niet worden gecorrespondeerd.


Er kunnen maximaal 250 kinderen meedoen aan de tocht, vol = ook echt vol.

De inschrijving sluit op 7 oktober, of als het maximale aantal is bereikt.

 

Mocht je vragen hebben over de tocht, dan kun je contact opnemen met de organisatie. Deze is te bereiken op telefoonnummer 06-15510710 (Linda) of halloweenempel@gmail.com


Let op: deze halloweentocht is alleen voor kinderen uit Empel

Helaas, het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt.