Agenda/activiteiten

Zaterdag 30 oktober 2021!

Halloween Spooktocht Empel 2021! Er zijn 2 routes voor alle groepen van de basisschool. Inschrijven kan van 1 t/m 7 oktober 2021, wees er snel bij want vol=vol (max. 250 kinderen). Dat wordt dus griezelen en natuurlijk weer spookachtig gezellig. Team Stichting EYE-EMPEL.

Helaas, het is niet meer mogelijk om je in te schrijven!

Binnenkort meer info!

Binnenkort vind je hier meer informatie over activiteiten, workshops en evenementen bij Stichting EYE. Houdt onze website in de gaten voor alle leuke toekomstige activiteiten. We zullen de activiteiten ook delen op onze Facebook pagina. Tot snel! Team Stichting EYE – EMPEL.