Agenda/activiteiten

Vrijdag 18 oktober

Het wordt weer spookachtig gezellig. Iedereen tussen 6 en 16 jaar is welkom om te komen griezelen bij onze Halloween Party! Dus trek je engste kostuum aan wie weet win jij de prijs van de best verklede griezel. We starten bij EYE vanaf 18:00 tot 23:00 uur. Entree is gratis!

Binnenkort meer info!

Binnenkort vind je hier meer informatie over activiteiten, workshops en evenementen bij Stichting EYE. Houdt onze website in de gaten voor alle leuke toekomstige activiteiten. We zullen de activiteiten ook delen op onze Facebook pagina. Tot snel! Team Stichting EYE – EMPEL.